Villkor för annonsering

Villkor - Hyror
Akademisk kvart riktar sig till studenter och utgår ifrån den genomsnittliga studentens ekonomi. Vi har därför tagit fram riktlinjer om vad vi anser vara en skälig hyra.

Akademisk kvart följer vår uppdragsgivare SSCO:s jämlikhetspolicy, vilket innebär att vi inte accepterar att krav på kön, etnicitet, ålder eller liknande är utskrivet i annonsen. 

Det är inte tillåtet att begära hushållsnära tjänster eller barnpassning mot reducerad hyra.

Studenter har begränsad ekonomi och eventuell deposition får därför inte överstiga en månadshyra.

I hyran räknar vi med att värme, el och vatten ingår. Andra tjänster får erbjudas mot en tilläggskostnad, men tillägget måste vara frivilligt.

Inneboende: 4 600 kr/månad

Liten etta (ca 20 kvm): 5 800 kr/månad

Större etta (ca 30 kvm): 7 000 kr/månad

Två rum och kök: 9 300 kr/månad

Tre rum och kök: 13 900 kr/månad

 

Villkor - regler och ansvar

Annonsören godkänner att annonsen granskas manuellt innan den publiceras. 

Kortast tillåtna uthyrningsperiod är 21 dagar (3 veckor).

Akademisk kvart förbehåller sig rätten att neka publicering där det föreligger misstanke om bedrägeri, om annonsen har olämpligt innehåll eller om annonsen innehåller villkor eller hyresnivåer som inte överensstämmer med Akademisk kvarts villkor.

Akademisk kvart förbehåller sig rätten att inte publicera annonser som riktar sig till andra personer än studenter.

Akademisk kvart ansvarar inte för att informationen som utbyts mellan annonsör och intressent är korrekt. Akademisk kvart tar inte ansvar för kontrakt och avtal mellan hyresvärd och hyresgäst.

Genom att lägga in en annons godkänner annonsören att Akademisk kvart lagrar annonsörens personliga information i enlighet med GDPR. Som annonsör går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Denna information kommer inte att distribueras till någon tredje part utan ditt samtycke. Undantag till denna regel gäller om annonsören brutit mot tillämplig lag och Akademisk kvart blir skyldiga att lämna relevant information under laga tvång. Annonsörer ger tillstånd till Akademisk kvart att föra register över annonser.

Genom att godkänna användaravtalet går annonsören med på att dennes annons indexeras av sökmotorer på internet.

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?